Thursday, October 12, 2006

Jennifer Lopez'in iç çamaşırı

Jennifer Lopez'in
iç çamaşırı Türkiye'den



Latin Amerika kökenli ünlü şarkıcı ve film yıldızı Jennifer Lopez'in “JLO” markası ile tüm dünyada satışa sunulan ürünlerinden dikişsiz iç giyim ürünleri Gaziantep'te üretiliyor.


Gaziantep'te faaliyet gösteren Sentefil Tekstil, JLO markalı dikişsiz iç giyim ürünlerinin Türkiye'de üretim hakkını aldı.
Sentefil Tekstil Genel Müdürü Celaleddin Koçer, Amerika merkezli Jennifer Lopez (JLO) markalı dikişsiz iç giyim ürünlerinin yüksek standartlar altında seri üretimine başladıklarını belirtti.


Koçer, şunları söyledi: “Yüksek standartlar, titizlik ve özen gerektiren iç giyim sektöründe dikişsiz ürünlerimizle çok kısa bir süre içinde dünya markaları ile çalışma fırsatı bulduk. Vermiş olduğumuz kaliteli servis ve ürünlerimizle birçok dünya markası firmalarla çalışma fırsatı yakaladık. Burada önemli olan unsur, ekip çalışması ile ortaya çıkarılan başarıya bağlıdır. Yapmış olduğumuz çok yoğun AR-GE ve inovasyon çalışmaları ile rakiplerimizin her zaman bir adım önünde olmayı başarıyoruz. Türkiye'de bizden başka JLO iç giyim ürünlerini üreten firma yok.”

Başarılı bir ihracat grafiği çizdiklerini vurgulayan Celaleddin Koçer, ”Jennifer Lopez (JLO) markalı ürünlerimizle başta ABD olmak üzere 8 ayrı ülkeye ihracat yapıyoruz” dedi.


İhracat yaptıkları ülkeler arasında ABD'nin yanı sıra İspanya, Bulgaristan, İtalya, Hollanda, Meksika, Japonya, Güney Kore bulunduğunu anlatan Celaleddin Koçer, Sentefil Tekstil'in 2006 yılı sonunda bayan iç giyim ihracatının 1 milyon adetin üzerine çıkacağını bildirdi.


Koçer, Gaziantep'te dünya markalarına üretim yapılmasının önemini vurgulayarak, şöyle dedi: 'Sanatçı Jennifer Lopez'in dünya kamuoyundaki bilinirliği satışlarımızı artırıcı yönde etki yapmaktadır. Bir dünya starı ve dünya markası olan Jennifer Lopez-JLO markası için marka şehir Gaziantep'te üretim yapıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz ve ayrıca bir çok global markaya üretimlerimizi devam ettiriyoruz.”

No comments: